ALTONOVA OY

Fredrikinkatu 45 A3, 00100 Helsinki
info@altonova.fi
+35845133 5845, +358405541031

AMMATTILAISET

proImage

Eija Mäkirintala (FT, MuM), Altonova Oy:n perustaja, on huippusuoritus-valmentaja, luovuusagentti sekä uuden aallon Business Coach. Hän on kehittänyt täysin uudentyyppisen ammatillista huippusuoritusta ja hyvinvointia yhdistävän valmennusmallin. Eija väitteli ensimmäisenä Suomessa coachingista lokakuussa 2008. 

 

Hänen kansainvälisesti ainutlaatuinen coachingin väitöskirjatutkimus osoittaa, että kohdennettu huippusuoritusvalmennus auttaa saavuttamaan ammatilliset tavoitteet paremmin. Eijalla on vankka käytännön kokemus valmennuksesta ja coachingista.

 

Tämän lisäksi hänellä on laaja kokemus kansainvälisestä toiminnasta ja verkottumisesta. Hänen erityisalueitaan ovat luova ote huippusuoritukseen, innovaatiokulttuurin kehittäminen sekä taidetaustaisen osaamisen hyödyntäminen yritysten strategisissa muutosprosesseissa.

 

Eija on taustaltaan ammattimuusikko, kansainvälisesti konsertoiva alttoviulisti. Eijalla on myös erinomainen englannin kielen taito. Lisäksi hän on NLP Master Practitioner, suggestioterapeutti ja sertifioitu työnohjaaja.

proImage

Olli-Pekka Mäkirintala (TkL, KTM) on toinen Altonova Oy:n perustajaosakas. Olli-Pekka on innovaatioagentti, joka sparraa ihmisiä ja organisaatioita jatkuvaan huippusuoritukseen. Olli-Pekka on lisäksi Business Coach. Hänen taustansa on yritysmaailmassa (ICT ja ohjelmistot) ja hänellä on pitkä ja kansainvälisen kokemus sisältäen myös globaaleja, monen organisaation yhteisiä projekteja.


Olli-Pekka on suorittanut coaching –opinnot Ashridge Business School:n Masters of Executive Coaching –ohjelmassa. Ohjelmistotuotannon menetelmien osaamista kuvaa mm. se, että  Olli-Pekka on Certified Scrum Master ja Certified Scrum Product Owner. Lisäksi hänellä on NLP Master Practitioner –tutkinto ja ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys. Olli-Pekka pystyy sujuvasti valmentamaan myös englannin kielellä. Olli-Pekka on myös sertifioitu työnohjaaja.


Olli-Pekka on myös johtavan vastuullisen liiketoiminnan kehittäjien CRnet –verkoston jäsen ja hallituksen puheenjohtaja (www.crnet.fi).